Dadels te koop

                                Meer info...

Debat Eeklo

FB banner

                                  Meer info...

20181025 Klimaat

Information                Meer info...

HbH TinaTamara Facebook C 002clean

                                   Meer info

Logo Coord Blokkade kl

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant

Meer info

Delen van artikels

Welkom op het feest van de Solidariteit - Bredene, 8-9 september

 

Twee dagen lang ontdek je de wereld zoals hij zou moeten zijn.

 

Een wereld waar we samen onze schouders zetten onder de alternatieven van de toekomst. Wij spreken de taal van de solidariteit en diversiteit, de taal van de 99%, niet die van het grote geld.

 

Diversiteit troef!
Kom snuisteren in de grote boekenbeurs, leef je uit tijdens de vele concerten, raak geïnspireerd op debatten en workshops, speel vrij op PioFiesta en ontmoet mensen van overal. Racisme en sexisme zijn niet welkom! Dat kan alleen als medewerkers, vrijwilligers én bezoekers hun beste beentje voorzetten.

 

Een betaalbaar festival.
Gratis vervoer, betaalbare slaapplaatsen en lekker eten en drinken aan democratische prijzen. Om dat mogelijk te maken rekenen we op iedereen. Zit je niet te krap bij kas? Koop dan een steunticket aan 25 euro, zo houd je het feest betaalbaar voor iedereen.

 

Eén voor allen, allen voor één.
ManiFiesta bestaat dankzij de vele vrijwilligers die hun talenten inzetten. Samen werken we aan een feest dat een verschil maakt.

 

Ecologie is een werkwoord.
Elk jaar zoeken we naar manieren om onze voetafdruk nog meer te verkleinen, dat zie je aan elk aspect van het feest. Daarnaast vind je ecologische thema's terug in de vele debatten en workshops!

 

Solidariteit stopt niet aan de grenzen.
Geen nationalisme, maar internationalisme! Via muziek, eten en debatten brengen we de wereld naar Bredene. We nodigen sprekers uit van overal, zij getuigen over hoe zij de wereld mee veranderen.

 

www.manifiesta.be