Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

Wow, nog 5 dagen. Onze vierde Grote Parade nadert met rasse schreden: RIGHT(S) NOW! Klaar om je stem te laten horen voor het klimaat en sociale rechten voor iedereen? Twijfel je nog? Bekijk in deze afspeellijst onze filmpjes! Alle verdere info op www.rightsnow.be/nl.

Wat kan jij nog doen? Wel, drie dingen.

Eén: steun onze crowdfunding. Hart boven Hard werkt zonder subsidies, met 99% vrijwilligers, al vijf jaar lang. Jouw bijdrage als burger is dus absoluut nodig! Klik nu hier en maak van 12 mei een bijzondere dag. Zelfs een klein beetje steun maakt voor ons al een wereld van verschil. Merci!

Twee: steek je handen uit de mouwen. Wij zoeken nog altijd vrijwilligers. Voor ordehandhaving, opbouw, animatie, etc. Help jij ons uit de nood? Schrijf je hier in!

Drie: neem vrienden mee en wees kleurrijk! Samen is altijd leuker, dus breng je vrienden, familie en collega's mee. En kom in kleur, we maken er de meest kleurrijke mars ooit van. Hand-made vlagjes worden ons symbool: elk stuk stof bij je thuis kan dienen!

Stuur deze bon voor een deugddoend dagje protest in Brussel door naar al je vrienden en familie. Wedden dat je reactie krijgt?


Praktische informatie

Programma
Om 13h verzamelen we aan station Brussel-Noord. Om 13u30 beginnen we met stappen. Rond 15u30 komen we aan in het Jubelpark voor een feestelijke apotheose met muziek, dans en speeches! Ooit al van de band Sysmo gehoord? Hun wervelende trommels geven je energie tot aan de verkiezingen.

Parcours

We verzamelen op de Koning Albert II-laan, voor de ingang van station Brussel-Noord. Via de Kruidtuinlaan wandelen we naar de Kunstlaan. Daarna slaan we links af naar de Wetstraat, onder luide aanmoediging van een aantal artiesten. Via het Schumanplein komen we aan in het Jubelpark. Hier gaat het slotmoment door.

Samen naar Brussel
Reis met mensen uit jouw regio samen naar Brussel! Bekijk hier welke vertrekplaatsen al vastliggen.

Moeilijk om met de trein naar Brussel-Noord te reizen? Kom je met de auto naar een gezamenlijk vertrekpunt? Aarzel dan niet om gebruik te maken van autodeelsystemen zoals: carpool.be en CovEvent.

Meer informatie? Surf naar https://rightsnow.be/nl


Wij rekenen op jou. Want jij is wij.
Nog één keer alles uit de kast!

Wouter Hillaert