Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

 

Je kan 1/5de van de Europese natuur helpen herstellen 

Wil je een sterke Europese Natuurherstelwet?

Beste bosliefhebber, 

een tijdje geleden heb je met de Together4Forests campagne gezorgd voor één van de meest vooruitstrevende wetten ter wereld over de impact van onze Europese import op ontbossing. 

Nu dient er zich opnieuw een moment aan om een verschil te maken. De Europese Unie timmert aan een wet over natuurherstel binnen Europa zelf. Volgens die wet zouden lidstaten tot op wel 20% van hun grondgebied aan natuurherstel moeten doen. 

Bij de opmaak van die wetten wet natuurlijk versterkt of afgezwakt worden door de beleidsmakers, onder druk of op vraag van verschillende belangengroepen. 

Jij als Europese burger hoort daar ook bij. Samen met meer dan 200 andere natuurorganisaties proberen we met BOS+ zoveel mogelijk mensen op te roepen om een sterkere Natuurherstelwet te eisen. 

Vind jij ook dat 20% van het Europese grondgebied natuurherstel verdient? Stuur dan een mailtje naar onze beleidsmakers via de knop hieronder. 

Bij Together4Forests lieten 2 miljoen mensen hun stem horen, met succes. Ben jij er ook deze keer bij?

Meedoen

Bron : https://bosplus.be/campagne/steun-onze-eis-voor-een-ambitieuze-natuurherstelwet/?utm_source=Mail+naar+T4F+groep&utm_medium=E-mail&utm_campaign=Restore+Nature&utm_id=Restore+Nature#doe_mee