Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

https i.ibb.co Qfdg5sh front Images LinkTine Hens is door haar lezingen over de klimaatproblematiek goed bekend met de dooddoeners in het klimaatdebat. In dit boek klopt ze aan bij allerhande klimaatwetenschappers op zoek naar antwoorden op tien van deze dooddoeners met dit zelfhulpboek bij klimaatverwarring als resultaat.

Tine Hens is door haar lezingen over de klimaatproblematiek goed bekend met de dooddoeners in het klimaatdebat. In dit boek klopt ze aan bij allerhande klimaatwetenschappers op zoek naar antwoorden op tien van deze dooddoeners. ‘We kunnen er toch niets meer aan doen’ en ‘Wij zijn te klein om het verschil te maken’ tot ‘Het klimaat is altíjd al veranderd!’ en ‘We gaan toch niet terug naar de middeleeuwen?’. Volgens Tine Hens zaaien deze dooddoeners vooral onmacht, twijfel en verwarring en daar stelt ze dit zelfhulpboek bij klimaatverwarring tegenover.

Elke maand haalt Tina De Gendt voor Quotes een aantal opmerkelijke citaten uit een spraakmakend non-fictieboek en vraagt ze de auteur om tekst en uitleg. Tijdens een Quotes-interview stap je als publiek mee in de wereld van het boek, met de auteur als gids.

Praktisch
Je kan vrij surfen naar de FB-pagina van Avansa regio Gent https://www.facebook.com/avansaregiogent/live/
Dit is een publieke pagina dus heb je geen account nodig.
Om een vraag te stellen aan de spreker in de chat, moet je wel inloggen op facebook. Als je geen facebook account hebt kan je je vraag ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sessies

donderdag 29 april 2021
19:30 - 21:00

Prijs

Gratis
0 euro

Bron: https://avansa-regiogent.be/activiteiten/quotes-tine-hens-het-is-allemaal-de-schuld-van-de-chinezen-online-fb-live