Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

vorming pexels christina morillo 1200px 2000x q100Het Netwerk tegen Armoede zoekt versterking voor het vormingsteam. Je krijgt de kans om samen met ervaringsdeskundigen in armoede zeer diverse vormings- en intervisietrajecten op te zetten en te begeleiden. Je hebt twee directe collega’s in ons vormingsteam en je kan rekenen op inhoudelijke inspiratie vanuit de beleids- en ondersteuningsploeg.

Onze vormingen reiken middenveldorganisaties, lokale besturen en professionals inzichten en tools aan om hun werking en beleid inclusief te maken voor mensen in armoede. Heb jij ervaring in het werken met en vanuit de kennis van mensen in armoede? Heb je ervaring met vormings- en intervisietrajecten? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Bezorg jouw kandidatuur uiterlijk op 18 september 2021 aan algemeen coördinator Heidi Degerickx via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stuur een motivatiebrief met CV waaruit jouw opleiding(en), jouw ervaring en jouw professionele loopbaan duidelijk blijken.

Procedure

  • een schriftelijke proef die online plaatsvindt op woensdag 22/9 van 9u tot 11u max
  • eventueel een persoonlijk gesprek dat plaatsvindt op vrijdag 24/9 van 9u tot 13u max

Bijkomende informatie nodig? Daarvoor kan je terecht bij Heidi Degerickx via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Netwerk tegen Armoede voert een gelijkekansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht hun leeftijd, geslacht, etnische afkomst, seksuele geaardheid, religie, handicap of nationaliteit ...

Bron: https://netwerktegenarmoede.be/nl/over-ons/vacatures/trainer-vormingsmedewerker